شوک جالبی بود و در سکوت خبر گزاری ها و رسانه ها جوی بدی را هم حاکم کرده بود. برای برخی از ما حتی تصور تحریم اینترنت هم مثل یک کابوس بود. تصور این که اگر این مشکل ادامه پیدا می کرد و ما فردا و روز شنبه نیز با این مشکل روبرو بودیم واقعا ترسناک بود. و حتی در صورت ادامه این مشکل خیلی از سایت ها که از لحاظ اقتصادی و مالی مستقل عمل می کنند در کمتر از ۷ روز به صورت کامل ورشکسته می شدند. شرکت ها و مراکز خدمات اینترنت که با توجه به هزینه های خود در کمتر از ۲۴ ساعت دچار مشکل می شدند. و تعداد زیادی کار خود را از دست می دادند.
ولی تجربه خوبی بود. ۱۲ ساعت پر استرس و پر التهاب برای اینترنتی ها، امید وارم که از این تجربه درس هایی هم گرفته باشیم. و خود را برای چنین مواقعی آماده کنیم. که در صورت وقوع تحریم در ساعات اول خود را نباخته و دچار استرس نشویم ![]()
البته امید وارم که دلیل این حادثه هر چه سریع تر اعلام شود. و ذکر این نکته بسیار لازم است که وجود انجمن در چنین مواردی برای موضع گیری و واکنش سریع برای مزاکره با سازمان های بین المللی برای حمایت از مدیران و کاربران اینترنت بیش از پیش لازم است.
منبع خبر : http://itiran.com/?type=news&id=5497
نظری ارسال نشده است